Ervaringen cliënten

    Ervaringen bij de coaching van Corien  

"Dankbaar en vanuit mijn hart.

Ik ben nu vandaag voor de 3e keer bij Corien geweest en wat een uitraling en mooie energie geeft zij steeds mee.

Nu voor de 2e keer heb ik bij Corien een PMA* Sessie mogen ervaren. 2 heftige ervaringen en tegelijk zo diepgaand en opschonend en verschillend. Had direct het gevoel de helft van mijn rugzak kwijt te zijn ik droeg voor mijn gevoel een ' zware last met mij mee', ik wist maar niet wat er was en waarom.

Mijn sessie was vandaag een hele bijzondere, deze ging via mijn werk, mijn ouders, mijn kleuterschool, naar een soort heelal in de sterren waar het zo vredig was en ineens zakte ik naar een soort worm hole en ik ging verder dan dit Leven, meerdere generaties en levens werden erin betrokken, ik zag mijzelf zelfs in een Italiaanse plaats Tuscania bij Rome in een klooster als aspirant non, waar ik enorm veel schuld voelde naar mijn geliefden na verkeerde keuzes in dit leven, daarom was de last zo zwaar. Maar zo levens echt ik was ' Daar ' ik kan nu niet op de details in gaan.

Toen het moment duidelijk was waarom er een last was en het leven zwaar is, liet Corien mij alles diep en duidelijk voelen en ervaren, het werd zo duidelijk. Tranen kwamen, ik werd diep geraakt en wist dat dit hetgeen was dat ik zocht, dat voelde ik heel duidelijk. Het bracht direct een enorme opluchting en ruimte in mijn lichaam, het zware gevoel verdween uit mijn hart en verdween van mijn schouders en liep er een tinteling door heel mijn lichaam en ik voelde de energie stromen. Mijn hart voelde compleet aan en vertrouwd. Dit was een prachtig gevoel. Dit is het. Ik zakte naar bevrijding terug en Corien liet mij weer terug komen naar het hier en nu. Wauw wat een ervaring en wat voel ik mij bevrijd. Het voelde alsof mijn IK is teruggekomen en ik weer volledige in contact sta met mezelf. Eindelijk mezelf gevonden en thuis!

Nu ik dit opschrijf besef ik dat de 'Zware last die ik altijd voel en ik daardoor niet blij kon zijn in mijzelf ' weg is.

Ik wil iedereen aanraden dit soort sessies in te gaan en door te maken. Jeetje wat is dat bevrijdend. Fijn Corien dat jij mijn Mental-Coach bent ."

“ Corien heeft mij de ruimte en de veiligheid geboden om te werken aan mijn blokkades en worstelingen. Met haar geduld en vertrouwen kon ik datgeen uitten waar ik mee worstelde en klem in zat. Zij is er met liefde en aandacht ook waar het heftig werd en in mijn moeilijke tijden thuis.. Ik heb inzicht mogen krijgen in mijn angsten en belemmeringen maar ook in mijn negatieve gedachten en mede daardoor voel ik mij veel lichter en levenslustiger.”

“Ik kwam met Corien in contact tijdens een negatieve spiraal waar ik in zat toen ik besloot met Corien aan mij zelf te willen gaan werken. Ik zat helemaal niet meer lekker in mijn vel, was totaal het contact kwijt met mijzelf na een zeer manipulatieve periode in mijn ex huwelijk en daardoor ook afgesloten naar mijn eigen zelfliefde en de liefde in mijn contacten op het werk. Ik dorst het aan om in 9 weken grenzen, blokkades en belemmeringen te gaan opzoeken en ben langzaam maar zeker naar mijzelf open gaan staan naar mijn bewustwording in mogelijkheden die ik vond bij mijn innerlijke bron tijdens speciale methodes die Corien gebruikt in haar coaching sessies. Ik heb daardoor Ik kwam met Corien in contact tijdens een negatieve spiraal waar ik in zat toen ik besloot met Corien aan mij zelf te willen gaan werken.”

”Wat bij de eerste sessie al duidelijk werd en ik vooraf niet wist, was dat je je niet beperkt tot de hulpvraag met betrekking tot werk maar dat je mij als persoon zag. Je bent ijzersterk in het lezen van lichaamstaal, waardoor we de eerste sessie al de diepte in gingen. Niet makkelijk of prettig maar wel nodig, in ieder geval heb ík dat nodig. Ik ben dus ook op andere vlakken heel erg gegroeid: relaties (partner, vriendschappen, ouders en familie), ik-gevoel, zelfwaardering, gelijkwaardigheid, voel me sterker en meer in balans.”

“M'n groeiproces was al in gang toen ik bij je kwam, maar met jouw hulp, inzicht en de mogelijkheid je altijd te kunnen bellen, sta ik waar ik nu sta. "Moeiteloos, maak het moeiteloos" is wat ik van jou heb geleerd. Dat zinnetje is in mijn hoofd geïntegreerd. Lieve Corien, onwijs bedankt voor alle gesprekken, ik vergeet nooit wat jij voor me gedaan en betekend hebt. “

 “Bedankt Corien voor de twee sessies. Zeer de moeite waard.  Verbazingwekkend hoe eenvoudig de toepassing en effectief de methode is. Geweldige ontspanning mogen ervaren en we zijn weer thuis en heb het zonder angst doorstaan Ja mijn vliegangst. Het was heel bijzonder te ervaren dat ik wel de gedachten had over het spannende gevoel maar niet het gevoel zelf en helemaal niet de bijbehorende lichamelijk reacties. Ik heb me aangenaam verbaasd. Ik was al enthousiast over de methode maar ben dat door deze persoonlijke ervaring helemaal. Daar waar mogelijk zal ik dit vertellen.  Dank je Corien het blijkt dat er ook mogelijkheden zijn buiten de EMDR om TOP!!”

“Wat heb ik een diepgang maar ook een fijne tijd met je mogen beleven in coachen. Je hebt mij via jouw manier van praten via vragen, herbelevingen en ook de Work van Byron Katie, weer helemaal kunnen laten zien waar ik sta en wat ik mag gaan aanpakken en mijn blokkades heb ik verwerkt ik voel mij nu na 5 maanden gewoon een heel ander mens ( ook mijn omgeving zegt dit).

Jij beseft volgens mij zelf niet hoe goed je bent en wat voor goed werk je doet. Ik kan je zeggen en ook aan anderen die dit lezen, Ik heb bij veel therapeuten gelopen en daar nooit ervaren waar jij mij bij hebt kunnen begeleiden.”

“Wij hebben al enkele jaren contact als collega coaches en ik heb je weer tijdens een introductie event mee mogen maken, ik moet zeggen ik ervaar jou als een zeer gepassioneerde coach met een hart van goud die van haar werk houd, je ben geïnteresseerd en nieuwsgierig naar je cliënten, jij weet de vinger op de zere plek te leggen en daar iemand uit te begeleiden. Je hebt al een hele tijd de feeling voor je vak en ik vind je daar in zeer professioneel en gedreven. De sessies die jij geeft op herbeleving zijn geweldig, je gaat er goed, diep en helend doorheen en helpt de cliënt in het verwerkingsproces.

Steeds als ik jou zie werken krijg ik het gevoel daar zit een zeer bekwame coach en wie bij haar op coach sessies komt is echt geholpen. Dus Corien ik wens je veel plezier in je werk en jouw cliënten hebben een van de beste coaches.”