Coaching mijn Eigen ervaring

Coaching mijn eigen ervaring.
Vandaag had ik een coach sessie met mijn eigen coach Sanne, die ik zelf wilde doormaken om mijn innerlijke reis te ervaren naar een helend moment die zich richt op de onderliggende oorzaak van een klacht en niet op de klacht zelf.  Ik kende dit proces al en heb het op een ander moment ervaren maar ik wilde nog eens een keer ervaren wat en waar ik mijn cliënten in begeleid. Daarnaast was het een mogelijkheid om nog enkele niet aangeraakte belemmeringen en obstakels van mijn eigen opgebouwde leven kwijt te mogen raken. Dit om nog meer mijn expertise in mijn coaching te kunnen neerzetten. 
 
Ik zal beschrijven wat mijn ervaring was,
 
Ik mocht een ontspanningsademhaling doen waar mijn coach Sanne mij in begeleide om via mijn ademhaling te voelen naar mijn lichaam. Terwijl ik dit deed liet zij mijn gedachten gaan en zakken naar een soort trechter in een diepere onderbewustzijn in mijzelf. 
Mijn reis ging door mijn lijf via mijn buik naar een verhitte plek in mijn rug naar uiteindelijk mijn nieren, waar ik uit kon stappen naar mijn veilige en werkbare plek in beleving naar het moment , een moment van wat er maar naar boven komt. 
 
Ik voelde mijzelf komen in een niets een soort van leegte en in die leegte ontstonden lichtflarden en flitsen  waar ik langs en door heen kon gaan. Ik ging in mijn mind naar een plek in mijn leven, het gekke is dat ik geen echte pijn of angst voelde, maar het gewoon mocht aanschouwen. Ik voelde wel de enorme emotie van het zijn. 
Tranen biggelde over mijn wangen, ik werd mee genomen naar mijn jongere ik als 14 jarig meisje met het minderwaardigheidsgevoel en een gevoel van miskend zijn. 
 
Ik bevond mij in die tijd van mijn jeugd bij mij ouders en zag speciaal mijn moeder, ik heb daar een zwaar gevoel ervaren en een grote verantwoording naar mijn moeder die door ziekte en haar persoonlijke kracht mij in haar emoties mee had getrokken en ik hier de rest van mijn leven een druk van dit uit heb ervaren, het gevoel dat ik er niet mocht zijn, mij daardoor minderwaardig en miskend heb gevoeld. 
 
Ik kon door de begeleiding van Sanne zien dat natuurlijk de hang van mijn moeder naar mij, niet tegen mij was gericht maar uit liefde van haar opvoeding was bedoeld . Ook voor haar is net zoals vele moeders het moederschap niet makkelijk geweest en hoogst waarschijnlijk was haar invulling onbedoeld schadelijk. Wij zagen dat zij mij niet kon loslaten in de opvoeding wat een soort van plakken aan emoties heeft veroorzaakt. 
 
In Sannes begeleiding liet zij mij met mijn liefde naar mijn moeder, haar moederliefde en mijn eigen liefde versmelten. Waarna ik het moment kon kiezen dat ik zelfstandig los wilde gaan staan en verder kon lopen in mijn eigen ontwikkeling. Daardoor kon ik de oorzaak van persoonlijke pijn  en onzekerheden achter mij laten. 
 
Een ervaring compleet waar ik door besef dat ik nu alleen mijn keuzes mag maken en mag gaan invullen naar mijn waarden en innerlijke kracht.  Het was en voelde goed en ik kan daardoor helderder kijken naar mijn relatie die ik naar mijn familieleden heden ten dage mag ervaren. 
 
De zwaarte is van mijn schouders en ik ervaar verlichting naar mijn moeder die ik toch altijd wel al een manipulatieve vrouw heb gezien. Ik voel nu dat ik dat niet meer om mij heen heb en dat niet meer vast houd. Het lucht enorm op en er is veel helder geworden.
Mijn moeder is 1,5 jaar geleden  overleden en ik heb nu het gevoel dat ik echt afscheid heb genomen van een heel grootstuk en het verdriet out mijn verleden. 
 
Deze ervaring is wat ik in mijn praktijk mijn cliënten in hun sessies ook laat mee maken en mocht er nu zelf aan proeven en ervaren. In Respect naar mijn cliënten. 
 
Mijn manier van werken maak veel duidelijk in de persoonlijke ontdekking en ontwikkeling die je misschien even kwijt was  en de  innerlijke reis is een van de onderdelen die je zou kunnen ervaren.
 
Het gaat er om dat je de vrijheid, de zelfverzekerdheid, de persoonlijke energie en eigenwaarde mag vinden en terug te voeden. Zodat je in jouw leven vrij mag zijn om de vrouw te zijn die je wilt zijn en jouw droom te mogen leven in jouw werk, privé en in je relatie. Het grote woord te ervaren van Geluk
 
In mijn coaching kun je 
Meer innerlijke rust, levenslust, zelfvertrouwen en kracht terug krijgen
Leren omgaan met angst/ schaamte/ verdriet uit je heden en verleden, bewust of onbewust.
Je persoonlijke kwaliteiten/ valkuilen/ overtuigingen leren kennen
Opnieuw leren genieten van het leven/ goede  en bevrijde keuzes maken.
 
Als je dat wilt kunnen we een gratis skype gesprek aangaan om te zien wat er voor jou mogelijk kan zijn.
 
 
Dankbaar voor mijn coach die mij begeleide vandaag en dankbaar dat ik dit werk ook in mijn Coaching mag doen.