The Journey, Mijn Reis

 

The Journey tijdens mijn eigen ervaring.

Daar bevond ik mij dan vandaag tijdens een coach sessie die ik zelf mocht doormaken om mijn journey te ervaren naar de fysieke reis tijdens een van mijn opleidingsdagen als Effortless Coach. 

Tranen biggelde over mijn wangen, ik had een herbeleving van mijn jongere ik als 13 jarig meisje met het minderwaardigheids gevoel en een gevoel van miskend zijn. 

Mijn reis ging door mijn lijf via mijn buik naar een verhitte plek in mijn rug naar uiteindelijk mijn nieren, waar ik uit kon stappen naar mijn veilige en werkbare plek in beleving naar het moment wat er maar naar boven komt. 

Ik bevond mij in de tijd van mijn jeugd tijdens een zomerdag in mijn 13e jaar en was in het zwembad (om kort te zijn )na een hevige zonnebrand kwam ik thuis bij mij ouders en zusje er achter dat ik mij minderwaardig en miskend heb gevoeld, daar kon ik de oorzaak van persoonlijke pijn in vergeving achterlaten. 

Een ervaring compleet met mentor, personages en de nodige bijstanders. Het was en voelde goed en ik kan daardoor helderder kijken naar mijn relatie die ik naar mijn familieleden en zus nu heden ten dage mag ervaren. 
 

Deze ervaring is wat ik in mijn praktijk mijn cliënten in hun sessies heb laten mee maken en mocht er nu zelf aan proeven en ervaren. 

Respect naar mijn cliënten. Wat een emotie en proces om in te gaan. 

Bij thuiskomst heb ik mijn zusje gesproken en haar kunnen vertellen wat ik jaren had verborgen . Wat geweldig dat ik nu kan helen en wij dichter bij elkaar mogen komen. 

Dankbaar voor de coach die mij begeleide vandaag en dankbaar dat ik dit werk ook door de opleiding als Effortless Coach mag doen.