on -  en Ofline training

Ben jij een druk werkende vrouw en heb je gewoon geen tijd om 2 uur per week, aan een gesloten, naar een coach te gaan.

Dat hoeft dan vanaf nu ook niet meer, we doen het gewoon snel en makkelijk! 
Ja, je ziet het goed!  een training via Coach gesprekken waar jij je ook maar bevind!  ofline of online naar je coach!


We plannen een datum naar jouw werkagenda voor een gesprek. Ik kan je tijdens deze gesprekken, gericht op jouw noodzaak en behoefte, eenvoudig begeleiden in een paar gesprekken naar een blijvend resultaat.

 

Praktische training on- ofline voor minder onrust en stress.

 

  • Innerlijke rust
  • Meer ontspanning
  • Meer vrijheid
  • Minder zorgen
  • Stap voor stap begeleiding
  • Positiever denken
  • Innerlijke kracht
  • Meer energie
  • Meer vertrouwen
  • Gegarandeerd Resultaat 

Ben jij regelmatig onrustig in je hoofd?

Pieker je veel over toekomst of verleden? Voel je je regelmatig onrustig of nerveus? Heb je vaak last van negatieve gedachten? Je bent niet de enige.

Veel mensen hebben moeite om positief en ontspannen te zijn. Ze voelen zich vaak opgejaagd en komen zelden tot rust. Heb jij ook genoeg van negatief denken, piekeren en mentale spanning?

Wil je liever positief zijn en lekker in je vel zitten? Dat is logisch, want ontspanning en optimisme zijn de basis voor een gelukkig leven.

 

Stel je voor:
Hoe zou het zijn om je echt goed te voelen?

Hoe zou het zijn om te stoppen met al die negatieve gedachten – ook die negatieve gedachten over jezelf? Geen zorgen meer te maken over de toekomst? Geen spijt meer te hebben van het verleden?

Hoe zou het zijn om niet meer elk moment te piekeren? Geen twijfel meer te hebben? Zou je je niet enorm opgelucht voelen? Dan begin je pas te leven zoals het echt bedoeld is: ontspannen en genietend van elk moment!

 

Waarom lukt het je dan niet?

Waarom zijn we als kinderen zorgeloos en als volwassenen zo vaak gespannen? Dat komt omdat zorgen maken een gewoonte is geworden. We zitten te veel in ons hoofd en dat creëert spanning. Na verloop van tijd denken we dat dit normaal is.

Niets is minder waar! We hoeven niet alles te controleren. We hoeven niet te doemdenken. We hoeven geen perfectie na te streven. We kunnen leren het beste te zien in elke situatie. We hebben een enorme invloed op ons eigen stressniveau!

 

Hoe word je nu wèl ontspannen en positief?
 

Ontspannen en positieve mensen zijn niet lui of naïef. Ze zijn net zo intelligent als jij. Ze hebben alleen bewust gekozen hun spanning los te laten. Ze hebben gekozen voor een positieve kijk op hun leven.

Ze hebben ontdekt hoe ze dat met eenvoudige – maar zeer effectieve – technieken kunnen bereiken.

Deze technieken helpen je om piekeren om te zetten in positieve energie. Ze helpen je om stress te transformeren naar een blijvende ontspanningZo zet je angst en twijfel om naar vertrouwen en kracht. Lijkt dat je niet heerlijk? Het kan!

 

Je kunt een gratis info gesprek aanvragen via de link.  

 

 

 

De obstakels en frustraties die je hebt opgebouwd vanuit het verleden, dit kan je verbeteren door deze te veranderen naar een positief en moeiteloze invulling van het leven.

Werk gerelateerd kan ik 1 op 1 coachen op de werkplek, begeleiding van groepen en teams naar een collegiale ontwikkeling ter voorkoming van stresswerken en burn-out klachten.

Online gesprekken via Zoom. Een geweldig handige oplossing voor een overlaadde en drukke werkweek.(De resultaten zijn uitstekend)

Coach gesprekken, waar je je ook maar bevind! Any time Any where!! Misschien wel tijdens je lunch pauze!

 

 

Heb ik je interesse gewekt?   heb je nog vragen?

Je kunt een  gesprek aanvragen via deze link. 

 

 

 

 10 sessies van 16 online uren en 4 diepte  gesprekken  

of mogelijk of ofline de gehele training in de praktijk te Zeist.

 

Investering Tarieven

Met betaling in een keer vooraf aan het traject . 

Mogelijkheid  bestaat om het traject in 3 termijnen te betalen.€ 600,00 per termijn  of over een half jaar in 6 termijnen van € 275 per termijn 

Voor coaching is de BTW gesteldt op 21%btw.

Contact

Corien Offerhaus-Groen 06-12 39 04 09 corien@koryen-coaching.nl