In Nederland krijgt 1 op de 7 vrouwen de diagnose borstkanker.    

link: 

 

Ondanks dat de overlevingskansen de afgelopen decennia aanzienlijk zijn gestegen, sterven er ieder jaar meer dan 3.000 mensen aan de ziekte.

En, als je de ziekte overleeft zijn er vele langetermijneffecten die invloed hebben op je leven.

Bij de diagnose borstkanker staat je wereld stil, laat staan bij de diagnose uitgezaaide borstkanker en dan het proces van operatie en verlies.

Ik heb het helaas van dichtbij meegemaakt met mijn vriendin en grootmoeder en heb de wanhoop en eenzaamheid en verschrompeling van eigenwaarde gevoeld. Maar ik heb er gelukkig met hen maar ook met vrienden altijd goed over kunnen praten, en dat helpt. 

Ik heb mij de laatste jaren na mijn opleidingen gespecialiseerd in vrouwen coachen op het gebied van verlies, pijn, angst, verdriet, eigenwaarde en het verlies van je vrouw zijn.

Daarom vind ik het belangrijk dat hieraan aandacht wordt besteedt. Het onderwerp borstkanker bespreekbaar maken en informatie delen, het leren omgaan en verwerken helpt niet alleen jou de overlevende en de drager maar ook jouw naasten.

 

Jij en ik weten allebei Nee, Het leven wordt nooit meer zoals het was.    

link:  

Maar je krijgt na de operatie en behandelingen bij borstkanker wel weer een leven terug. Dat is anders. Je bent door diepe dalen gegaan, je hebt grote angsten gekend, je hebt pijn geleden en je ellendig gevoeld. Je bent aangeraakt door het besef dat het leven eindig is. Dat maakt vaak dat je ánders in het leven komt te staan.

Intenser en bewuster

Maar na een tijdje is ook die manier van leven weer ‘gewoon’. Misschien ga je wel intenser en bewuster leven dan daarvoor. Misschien vind je je leven van voor de kanker wel een oppervlakkig leven. Nu zie, ruik, voel, hoor en proef je meer dan ooit. En dat is eigenlijk heel mooi. Als je je dit bewust kunt zijn, dan wil je nooit meer ‘gewoon’ leven zoals vroeger, maar ben je blij met het leven zoals het nu is, waardevoller omdat je beseft hoe fragiel het is, dankbaar omdat het nog even door mag gaan. Heel gewoon…

En soms heb je daar gewoon even een steuntje bij nodig of iemand die met jou samen jouw de kracht leert kennen om naar een nieuw leven te gaan.

Wat kan ik met jou  je samen gaan doen? link:

 
 

Ik bied je de Psychosociale  coaching
  

Psychosociale coaching is een vorm van gesprekstherapie waarbij de mens wordt benaderd vanuit een holistische visie. 

Lichaam en geest vormen daarin een onlosmakelijke eenheid.  
Deze hebben ook invloed op elkaar. Wanneer de innerlijke balans is verstoord, wordt binnen de psychosociale coaching gekeken naar het fysieke, emotionele, spirituele, mentale en sociale aspect van jou als vrouw, om zo de innerlijke balans te kunnen herstellen. Je leert je bewust te worden van je gedrag, gedachten, gevoelens, behoeften en lichamelijke signalen.  
 
Voor de verwerking van een leven na borstkanker bestaat geen handleiding. De beleving is voor iedereen anders, ieder mens is immers uniek. Door de gesprekken krijg je meer inzicht in jouw verlies- en acceptatie(rouw)proces. Er is aandacht voor jouw verlies, je verhaal, de bijbehorende pijn en het verdriet. Daarnaast is er ook aandacht voor het leven dat verder gaat. Je leert je verbinden met je innerlijke kracht, van waaruit er weer ruimte kan ontstaan voor nieuwe verlangens. Je gaat op zoek naar een manier waarop je een betekenisvolle invulling kunt geven aan je huidige leven.   
link:  

 

Informatie over jouw persoonlijke investering in je toekomst

Investering van € 95,00 per gesprek ex btw, De totale traject investering van 20 uur is dan  € 1900,-  exclusief btw,  met betaling in een keer vooraf aan het traject . 

Mogelijkheid  bestaat om het traject in 3 termijnen te betalen.€ 645 per termijn ex btw. of over een half jaar in 6 termijnen van € 420 per termijn ex btw.

Voor coaching is de BTW gesteldt op 21%btw.

Investering van € 95,00 per gesprek ex btw, De totale traject investering van 20 uur is dan  € 1900,-  exclusief btw,  met betaling in een keer vooraf aan het traject . 

Mogelijkheid  bestaat om het traject in 3 termijnen te betalen.€ 645 per termijn ex btw. of over een half jaar in 6 termijnen van € 420 per termijn ex btw.

Voor coaching is de BTW gesteldt op 21%btw.

 

Contact

Corien Offerhaus-Groen 06-12 39 04 09 corien@koryen-coaching.nl