AVG wet  PRIVACYVERKLARING

Geachte bezoeker,
 De nieuwe wet AVG inzake bescherming persoonsgegevens en hoe wij met uw gegevens omgaan.

PRIVACYVERKLARING

Koryen-coaching & counseling / Corien Groen

 

Koryen-coaching & counseling / Corien Groen verwerkt persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Op deze pagina lees je wat er gebeurt met jouw gegevens.

 

Koryen-coaching & counseling / Corien Groen.
Antonlaan 534

3701VT Zeist 
info@coriengroen.nl

Deze verklaring is van toepassing op de website coriengroen.nl en alle subdomeinen, maar niet op websites waarnaar wordt doorgelinkt.

Heb je vragen over deze privacyverklaring, stuur dan een mailtje

Gebruik van jouw persoonsgegevens

Op de website coriengroen.nl en bij het afnemen van diensten en producten van Koryen-coaching & counseling / Corien Groen. laat je (persoons)gegevens achter.

Corien vraagt alleen om de meest noodzakelijke gegevens. Je mailadres is nodig om je te kunnen benaderen voor een aanvraag afspraak in te plannen en bijvoorbeeld een weggever, E-book of uitnodiging voor een online coaching te kunnen sturen; je voornaam wordt gebruikt om e-mails te personaliseren.

 

Persoonsgegevens

Welke persoonsgegevens Koryen-coaching & counseling / Corien Groen. verwerkt, hangt af van de diensten qua coaching die je gebruikt op de website (denk aan reageren op en delen van artikelen, e-book aanvragen en afspraak aanvragen) en van de producten / diensten die je afneemt:

* voornaam
* achternaam
* mailadres
* telefoonnummer
* adresgegevens
* bedrijfsnaam
* btw-nummer
* bankrekeningnummer
* inloggegevens
* technische gegevens zoals IP-adres en zogeheten identifiers in cookies
* gegevens over jouw activiteiten op onze website
* persoonlijke informatie die je vrijwillig deelt in een reactie op een blogartikel, via het contactformulier of een ander formulier

 

Doeleinden

Koryen-coaching & counseling / Corien Groen. verwerkt deze gegevens voor een of meer van de volgende doeleinden:

 

* zodat je gebruik kan maken van alle functies op de website
* om je te bellen of te mailen als dit nodig is om coach gesprekken te bespreken of een dienst te kunnen leveren, je toegang te geven tot de leden pagina’s of antwoord te geven op vragen
* om jou te informeren over wijzigingen van onze producten en diensten
* voor marketingdoeleinden, zoals is toegestaan volgens de wet (en elke mail bevat een uitschrijflink)
* om jouw gedrag op de website te analyseren en zo de website te optimaliseren
* om het aanbod af te stemmen op jouw voorkeuren

 

Koryen-coaching & counseling / Corien Groen. is daarnaast gebonden aan wettelijke, administratieve verplichtingen en heeft bijv. bepaalde gegevens nodig voor de belasting. 

 

 

 

 

Websitebezoekers jonger dan 16 jaar

Koryen-coaching & counseling / Corien Groen. heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers jonger dan 16 jaar. Het is echter niet mogelijk om de leeftijd van bezoekers te controleren. Beschikt Koryen-coaching & counseling / Corien Groen. ongewild over gegevens van jouw kind, neem dan contact op om deze informatie te laten verwijderen.

Bewaartermijn

Koryen-coaching & counseling / Corien Groen bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk.

Schrijf je je uit van de mailinglijst, dan blijven je gegevens nog max. 1 maand in het systeem staan. Websitedata zijn maximaal 24 maanden inzichtelijk, maar deze zijn niet naar jou te herleiden omdat deze data geanonimiseerd worden opgeslagen.

Voor de financiële administratie  en de casus gegevens geldt de wettelijke bewaartermijn van 7 jaar.

Persoonsgegevens delen met derden

Koryen-coaching & counseling / Corien Groen verkoopt jouw gegevens niet aan derden. Wel verstrekt het bedrijf gegevens aan externe partijen als dat nodig is voor de levering van producten of diensten en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Voorbeeld: Corien maakt gebruik van een externe partij voor de afhandeling van betalingen, het financiële administratiekantoor handelt de belastinggegevens van Koryen-coaching & counseling / Corien Groen af en je gegevens liggen opgeslagen in een e-mailmarketingsysteem.

Bij het verstrekken van jouw gegevens als dit nodig mocht zijn i.v.m, doorverwijzing naar behandeling aan een externe partij legt Koryen-coaching & counseling / Corien Groen. in een bewerkersovereenkomst vast dat jouw gegevens niet voor andere  doeleneinden mogen worden gebruikt en worden verwijderd zodra ze niet meer nodig zijn. Zo zorgt Koryen-coaching & counseling / Corien Groen. voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens bij externe partijen.

NB: Koryen-coaching & counseling / Corien Groen. stuurt je in geen enkel geval een interessante aanbieding van een externe partij zonder overleg. Zo’n e-mail is altijd afkomstig van Corien; de externe aanbieder heeft en krijgt van Corien geen toegang tot je gegevens.

 

Marketing of tracking cookies

 

Marketing cookies, ook wel tracking cookies genoemd, houden jouw surfgedrag bij zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

 

Active campagne

Koryen-coaching & counseling / Corien Groen gebruikt Active campaigne voor het versturen van e-mails. Als je bijv. een weggever of een e-book aanvraagt, komen je gegevens terecht bij deze externe partij.

Active campaigne houdt bij welke pagina’s mensen op de website bezoeken. Ook wordt gewerkt met zogeheten tags, bijv. ‘heeft webinar x gevolgd’. Daardoor is het mogelijk om e-mails naar een specifiek deel van de mailinglijst te sturen.

 

Social media

Je kan eenvoudig berichten van coriengroen.nl delen. Social share buttons werken met cookies. Koryen-coaching & counseling / Corien Groen heeft geen inzage in de gegevens die social media verzamelen. Wil je weten hoe zij omgaan met gegevens, bekijk de privacy policy van Facebook | Twitter | LinkedIn | Google+ | Instagram

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Ontvang je de nieuwsbrief, dan kan je je altijd met één klik uitschrijven. Mocht je je gegevens willen wijzigen of je tussendoor afmelden, stuur dan een email

Gegevens waarvoor een wettelijke bewaartermijn geldt, kan je niet laten verwijderen.

Je kan een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging, verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking vanaf 1 januari 2019 jouw persoonsgegevens sturen naar info@coriengroen.nl.

Heb je een klacht?

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, stuur dan een email. Dat geldt ook bij vragen of klachten rond de verwerking van jouw persoonsgegevens door Koryen-coaching & counseling / Corien Groen.

Mochten we er samen niet uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Zeist, 24 mei 2018

 

 
Mocht u desondanks willen dat wij uw (email) gegevens uit ons bestand verwijderen, laat het ons dan weten. Wij bevestigen dan ook dat uw gegevens zijn verwijderd.
Dit kunt u overigens op ieder gewenst moment aan ons vragen. 
 
Met vriendelijke groet Corien Offerhaus-Groen
Koryen-coaching en counseling.