Waarom doet Corien Wat zij doet

 Mijn naam is Corien Groen. 

Persoonlijke ontwikkelcoach in Persoonlijke effectiviteit . Gespecialiseerd in mental-coaching en psychosociale coaching voor vrouwen in hun kracht te zetten, heb een Mental-coach praktijk in Zeist waar de nadruk ligt op verandering in bewustwording, zelfontwikkeling en effectiviteit  naar een moeiteloos leven ligt.

Tijdens mijn eigen herkenningsproces en het beëindigen van mijn carrière in kwaliteitsmanagement voor bedrijfsvoering  ben ik om mij heen gaan kijken wat er nodig is in deze wereld. Ik kwam er achter dat ik het belangrijk vind dat vrouwen die carrière hebben gemaakt weer mogen ervaren om energie , focus, balans en bewustwording in zichzelf kunnen krijgen en zich daardoor weer kunnen herpakken naar privé en zakelijk leven. 

 

Wat ik het liefst wilde zijn begon in 2013

Enkele jaren geleden kwam ik tot de conclusie dat ik niet deed wat ik had willen doen. Elke dag liep ik er tegen aan dat ik niet meer die invulling aan mijn leven wilde geven die mij niet gelukkig maakte. Ik besefte dat als ik zo door zou gaan dat ik er ziek van zou worden , en dat gebeurde  dan ook  ik kwam letterlijk in de verlamstand ik kon lichamelijk niets meer . Ik kwam er na 2 jaar ziek zijn achter dat ik in feite niet de droom leefde  maar dat ik werd geleefd door wie ik niet wilde zijn. Ik leefde dus niet de droom die ik als ik om mij heen keek wilde zien  maar ik leefde die ene leugen waardoor ik nooit mezelf kon zijn.

Toen wist ik hier kon ik niet mee doorgaan en heb toen een besluit genomen te doen wat ik het liefste wil doen.

Desondanks mijn werk en levens ervaring, wist ik zelf nog niet goed hoe ik mijn leven beter kon invullen en wat ik daaraan kon doen. Ik ging opzoek naar opleiding hoe ik kon gaan inzetten in wat ik het liefste doe en zocht ik een coach . Na 3 jaar hard werken weet ik wat ik wil en waar ik zelf sta . ik heb alles goed mogen aanpakken tijdens de coaching en opleiding.

Inmiddels doe ik wat ik wat ik het liefste wil . ik leef mijn droom in mijn praktijk en werk met prachtige vrouwen. Ik geniet van de kleinste dingen, mijn partner, mijn lieve hondje, mijn familie en daarnaast is mijn droom, vrouwen  helpen zichzelf sterk te maken in privé en werk naar de betere versie van zichzelf, bijdragen in haar geluk en met haar opzoek te gaan waardoor dat niet is gelukt. Om vrouwen bij te staan is tot uiting gekomen in mijn praktijk voor coaching.

Mijn leven staat in volle bloei en groei en ik ervaar elke dag plezier in mijn werk

 

Wat ik niet wil is dat jij jouw Droom moet gaan opgeven en de pijn moet blijven doormaken als je niet de betere versie van jezelf kunt zijn.

 

WAT JE OVER MIJ MOET WETEN

 • Wat mij gewoon maakt is dat ik het heerlijk vind dat ik soms gewoon helemaal niets denk.

 • Ik ben een no-nonsens  vrouwencoach ; het gaat bij mij om doen en actie.

 • Ik houd er niet van om alleen maar te gaan coachen op advies

 • Ik vindt het erg belangrijk en fijn dat ik resultaat gericht werk met mijn cliënten,  hen door het traject heen help zodat zij echt alles behandelen en niet weer in een volgend “therapie” traject hoeven te stappen.

 • Ik werk vanuit persoonlijke Energie en Intuïtief luisteren.

 • Mijn cliënten noemen mij doeltreffend en dat ik snel tot de kern kom.

 • Ik ben niet altijd dat ik met fluwele hanschoenen werk ik houd ook van een stevige aanpak als het gaat om hardnekkige patronen te doorbreken

 • Mijn gevoel is gepassioneerd naar mijn cliënten vanuit de liefde voor het vak. Ik heb het vak namelijk niet zelf gekozen maar het coachen van vrouwen heeft mij gekozen, dat is waarom ik zo van mijn job houd.

 • Dat ik naast mijn coachen, Hypnotherapie gebruik en ik mijn psychologie diploma aan het halen ben. 

Als je mij zou kennen zou je weten dat ………

 • Ik elke dag opsta om mijn droom te leven..

 • Dat ik regelmatig een uithang zaterdag pak en dan lekker bank hang.

 • Dat ik een schat van een hondje heb ( een bruin/witte King Charles Spaniel ), die ik heb gekozen omdat hij zo lief en een echte rooie rakker is

 • Onzeker ben als ik mijzelf echt moet laten zien en als ik mensen aan moet spreken

 • Dat ik het heerlijk vind om mét man en hond Ruby uren naar de bruiden van Say yes to the dres te kijken.

 • en.... dat ik bij de film Avatar niet kan stoppen met huilen om de life tree.

In mijn coachen ben ik gericht naar mijn cliënten om samen op zoek te gaan naar vooruitgang. Afhankelijk van wat bij de cliënt past wordt er gebruik gemaakt van diverse coachvormen en klankschaal sessies. Corien heeft een sfeervolle praktijk aan huis. Hierdoor is het traject wat wordt gevolgd niet alleen integer maar geeft een vertrouwd en huiselijk gevoel.

Door de praktijk aan huis is werken flexibel en kan veelal op korte termijn een afspraak maken.