Wandelcoaching

Wandelen in de natuur tijdens coach sessies
 
 


Wat is er niet heerlijker tijdens je vrije weekend, of op een andere mooie dag, de natuur in te gaan en een heerlijke bos wandeling te ondergaan.

Wat gebeurt er met jou innerlijke rust als je lopend de bossen intrekt? 
Misschien kun je met je aandacht zijn waar je op dat moment bent: op dat zandpad, naast die boom, Of ben je met je aandacht al voorbij de volgende bocht en denk je aan wat er speelt in je baan of je leven? Of wordt je in gedachten meegevoerd door een van je to-do lijstjes. Soms is het zelf iets dieper iets dat eerder is gebeurd.

Dat is het gewone van wandelen in de vorm van coaching:

Samen met je coach Corien houdt je je situatie tegen het licht en kom je je eigen patronen, obstakels en of gedachten die je ervan weerhouden om lekker in je vel te zitten op het spoor. Doordat je naar de kern van de oorzaak gaat krijg je mogelijkheden naar jezelf aangeboden om deze patronen aan te passen ,uit te breiden of te verwerken als dat wenselijk is.


Wat is er bijzonder aan mijn wandelcoaching ?

Bij de wandelcoaching met Corien wordt volop gebruik gemaakt van de natuur in de bossen van Zeist en omgeving als inspiratiebron. Bijna altijd kom je elementen uit de natuur tegen, die op een rijke manier mogelijkheden, oplossingen en alternatieven laten zien voor de vraag waarmee je aan het werk bent. 

Daarnaast brengt alleen al het wandelen, buiten zijn en rustig bewegen ruimte en energie om het hoofd te klaren en dingen op een rijtje te krijgen.
Dit is bijzonder: terwijl je hele lichaam en geest in rustige beweging is, werk je wel met lichaam en geest aan jouw thema of coachvraag. Probeer dan maar eens níet vooruit te komen!
Wandelen en het oplossen van obstakels en druk of stress uit het werken en je leven, zodat er weer positieve effecten komen op gezond denken, concentratie, stressverwerking en algeheel lekker voelen. 
En dat alleen maar door een helende wandeling in het Bos.
 
 

Mogelijkheden
op de Dinsdag en Donderdag , voorlopig tot half december 2018, na de feestdagen komt er een nieuwe planning. 

- Incidentele wandelcoaching. Trek er eenmalig samen op uit voor een frisse en nieuwe kijk op uw vraag of thema. Neem nieuwe ideeën, inzichten of actiepunten mee naar huis.

- Wandelcoaching binnen een 12 delig coachtraject, als vaste methodiek met maatwerk naar jouw wensen naar oplossingen of verwerking. 

Neem de regie zelf in handen, ontwikkel persoonlijk leiderschap, zet zelf stappen om verder te komen. Persoonlijk en professioneel: Koryen Coaching Corien Groen begeleidt je in dit proces.

Meld je aan !